Online NETATMO dashboard

De werking van een NETATMO weerstation kan worden gevolgd via een App op een telefoon of tablet of via een website: https://home.netatmo.com/control/dashboard Deze pagina beschrijft een aantal nuttige functionaliteiten van het dashboard gericht op de werking van de regenmeter.

De toegang tot dit dashboard loopt via uw NETATMO account. Dit account kunt u aanmaken via de volgende link: https://auth.netatmo.com/nl-nl/access/signup

Webpagina aanmaken NETATMO account

Sinds maart 2024 heeft NETATMO (Legrand-Bitcino) een nieuw online dashboard in gebruik genomen. Dit dashboard heeft een aantal nieuwe functionaliteiten zoals het vergelijken van grafieken maar mist bijvoorbeeld een aantal nuttige instelmogelijkheden van meldingen.

NETATMO online dashboard, beginscherm

Dit dashboard komt voor een gebruiker beschikbaar na het installeren van het weerstation: https://helpcenter.netatmo.com/hc/nl/articles/360021158771-Hoe-installeer-ik-mijn-Slim-Weerstation

Belangrijke functionaliteiten van het dashboard zijn:

Webpagina downloaden meetgegevens

Naast het dashboard in een webbrowser kunt u de gegevens van het weerstation ook raadplegen via een IOS of Android App. Vooral de meldingen kunnen eenvoudig worden ingesteld via de App. Relevante meldingen om in te stellen zijn:

  • waarschuwing voor een te laag accu niveau van een apparaat,
  • melding van een bepaalde neerslaghoeveelheid in het afgelopen uur.

Via het dashboard (ook via de App) kunnen bepaalde gegevens van andere weerstations worden geraadpleegd.

Webpagina met keuze favoriete weerstations

Deze favoriete stations (maximaal 4) kunnen worden toegevoegd en verwijderd via de NETATMO weathermap.